Skip to content
Tjänster

Tjänster

Inredningskonsultation

Offerten ges efter hembesök

Det är många beslut som skall tas vid en förändring i hemmet eller arbetsplatsen. Jag hjälper till med allt från val av väggkulör och tapeter till möbler, inredningsdetaljer och textilier.

Jag hjälper dig ta fram ett förslag på ett enskilt rum, en hel bostad, en arbetsplats eller annan offentlig miljö. Smått som stort!

Jag börjar först med ett kort hembesök där vi tillsammans går igenom idéer, tankar och önskemål och sedan sammanställer jag en offert.

Gardiner och sömnad

Från 1500:-
 
Vill du ha hjälp med gardiner till ditt hem eller din arbetsplats kan du boka en gardinkonsultation med mig på plats. Jag hjälper dig att välja tyger och den gardinmodell som passar men också med uppmätning och beräkning av tygmängd.
 
Och du, jag ordnar också med annan sömnad såsom dynor, kuddar, sängöverkast mm.
Gardiner och sömnad
 

Styling

Offert ges efter hembesök
 
Tycker du det är svårt att få till det med det du redan har hemma? Vill du få till det med inredningsdetaljer som kuddar, tavlor, blommor, växter och annat? Du kanske är klar med renoveringen och behöver hjälp med den slutgiltiga touchen. Jag hjälper dig med allt från en enkel bokhylla till kompletta rum. Jag står även till tjänst med inköp om du vill komplettera med annan inredning.
 

Platsbyggda möbler

 

Det är inte alltid möbler och inredning passar för hemmets alla vinklar och vrår. Ibland kan en vacker platsbyggd bokhylla eller garderob vara det som lyfter rummet eller skapar det där formidabla förvaringsutrymmet.

Jag hjälper dig med att hitta eleganta och smidiga lösningar tillsammans med mina duktiga snickare. Vi hjälper dig med planeringen och utförandet.

 

Styling inför försäljning av bostad

 

Jag hjälper dig att lyfta fram de bästa egenskaperna i ditt hem och lyfter fram potentialen och samtidigt neutralisera hemmet från personliga tillhörigheter. På så sätt skapar vi en bostad där köparen kan få känslan ”här vill jag bo”.

Jag tillhandahåller inga större möbler, men använder mig av befintliga möblemang. Däremot kan jag komplettera med enklare mindre möbler, inredningsdetaljer, textilier, blommor och växter mm.

Visste du att homestyling är avdragsgillt i deklarationen?

 

Konsultation 2h

1980:-

 

Har du kört fast i din inredning eller behöver du ett kreativt bollplank att ställa alla dina inredningsfrågor till. Då kanske det räcker med 2 timmars konsultation. 

 
Tjänster

Konsultation

950:-/h

Det är många beslut som skall tas i ett inredningsprojekt. Har du kört fast i din inredning. Beskrivning av tjänst här och kanske pris?

Tjänster

GARDINER/SÖMNAD

990 :-/h Beskrivning av tjänst här och kanske pris?

Tjänster

PLATSBYGDA MÖBLER

Lorem ipsum lorem ipsum. Beskrivning av tjänst här och kanske pris?

My Details Studio & Ålstens Blommor

Ålstensgatan 13,167 65 Bromma

T: 0702636468 E:info@mydetails.se

Öppettider

Måndag-Fredag: Kl. 10.00-18.00 
Lördag: Kl. 10.00-16.00 
Söndag: Stängt

Avvikelser kan förekomma

Tjänster

• Vi inreder ditt hem •

WEBBPLATS SKAPAD AV STUDIO ROSCOE

© MY DETAILS 2024